Bienvenu sur Createlli Lab

Stad Mechelen en het Agentschap Wegen en Verkeer hebben baanbrekende plannen voor de vesten. Samen maken ze werk van een volledige vernieuwing. Er komt meer ruimte voor veilig en comfortabel fietsen en wandelen, openbaar vervoer en groen. De vesten worden ook een plek voor ontmoeting, ontspanning, sport en spel. Lokaal verkeer blijft er welkom.

Een ontwerpteam van Sweco/BUUR werkt momenteel volop aan een ontwerp voor de definitieve vernieuwing van de vesten. Op dit moment hebben ze een schetsontwerp klaar. Dat is een verzameling van een aantal eerste ideeën en oefeningen. Voor ze starten met een echt ontwerp horen ze via deze bevraging graag wat jij van die ideeën vindt.

Er zijn 5 korte bevragingen. Je kan reageren op de ideeën voor de Nieuwe Vesten in het algemeen en voor 4 delen van de vesten: h
et Vestenpark, de Scholenboulevard, de Dijlepromenade en de Dijlestad. Klik hieronder op 1 van de 5 bevragingen en geef jouw mening. Nadien kom je terug op deze pagina en kan je de andere bevragingen invullen.
 
 
DE NIEUWE VESTEN
ALGEMEEN


 
HET
VESTENPARKDE
SCHOLENBOULEVARD

 

DE
DIJLEPROMENADE

 

DE
DIJLESTAD